Студентка факультету технологій та дизайну – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологічна освіта»

Студентка магістратури факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В. Г. Короленка Ірина Шах здобула перемогу у ІІ-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологічна освіта» у 2019/2020 навчальному році. Конкурс відбувся на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка

Наукове дослідження «Методика впровадження елементів театральної педагогіки на уроках трудового навчання», виконане під керівництвом завідувача кафедри теорії і методики технологічної освіти професора Андрія Цини, високо оцінила галузева комісія.

Всього на конкурс було подано 39 студентських наукових робіт, що надійшли з 13 закладів вищої освіти України.

Подібні заходи є хорошим стимулом для проведення наукових досліджень студентами, сприяють реалізації здібностей та популяризації досягнень у галузі технологічної освіти.

Вітаємо Ірину Шах та її наукового керівника професора Андрія Цину з успішним захистом роботи. Бажаємо наукових звершень, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового.

You may also like...